zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Officiële opening wijkleerbedrijf Helpende Handen

17 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 16 april is de officiële opening van wijkleerbedrijf Helpende Handen door wethouders Karin Lambrechts en Bert van der Burgt gedaan. Vanaf 6 februari is Helpende Handen ook in Dubbeldam, en het draait al vier jaar succesvol in Sterrenburg.

Het wijkleerbedrijf is een samenwerkingsproject van Internos Thuiszorg, de gemeente Dordrecht, het Parkhuis, het Davinci College en Trivire. In het wijkleerbedrijf lopen jonge mensen stage voor een vak in de zorg en/of welzijn. De stagiaires worden door goede professionele en gediplomeerde werknemers van het wijkleerbedrijf begeleid.
 
Wat kunnen wij voor u doen?
U kent het wel: u heeft een huishoudelijk klusje, maar kunt wel wat hulp gebruiken. Of u wilt er eens op uit voor een wandeling, maar heeft begeleiding en een helpende hand nodig. Voor al dit soort vragen kunt u bij het wijkleerbedrijf Helpende Handen terecht.

Lees meer over:

helpende handen dubbeldam
Deel dit bericht met je vrienden!