maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Mevrouw de Waard Ontwerpt bij Tost Talks

13 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 15 april om 18.00 uur is er weer een Tosti Talks bij DOOR aan de Voorstraat 140-142. Tosti Talks is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor alle creatieven in Dordrecht. Niet alleen kunstenaars, muzikanten, ontwerpers, etc. maar ook stadmakers en initiatiefnemers in de breedste zin van het woord.

Of misschien ben je zelf helemaal niet zo creatief maar wel op zoek naar anderen met goede ideeën, ook dan ben je van harte welkom! Het concept van Tosti Talks is heel simpel. Om 18.00 uur gaan de tosti-ijzers aan. Brood en tomatenketchup regelt DOOR. Ingrediënten om jou favoriete tosti te maken neem je zelf mee. Tijdens het tosti bakken ontstaan de leukste gesprekken en worden spontaan ideeën uitgewisseld.

Deze Tosti Talks is een bijzondere editie want we openen gelijk officieel de expositie van ‘Mevrouw de Waard Ontwerpt!’. Marga de Waard heeft er plezier in om voorwerpen uit hun oorspronkelijke functie te halen en ze op een bijzondere manier met elkaar samen te verbinden. Een etalagepop wordt op die manier een lamp, een stoel een artistiek pronkstuk of een kast een waar kunstwerk. Als je naar de objecten kijkt, word je verrast en je glimlacht. Het dagelijks leven verluchtigen, is wat Mevrouw de Waard Ontwerpt! voor ogen heeft. Ze is vanavond zelf aanwezig om al je vragen te beantwoorden en alle objecten zijn ook te koop.

Daarnaast is in de andere ruimte ook de expositie van Michael Geurin te bewonderen. Zijn wasco-krijttekeningen zijn trefzekere, wonderbaarlijk rake observaties van zijn wereld.

Kortom genoeg redenen om even langs te komen bij DOOR. En last but not least: het belooft mooi weer te worden dus waarschijnlijk gaat de Tosti Talks voor het eerst buiten plaats vinden dit jaar!

Toegang: Gratis, zelf beleg meenemen
Tijdstip: Woensdag 15 april, Tosti Talks 18.00 uur. Opening expo 19.00 uur.
Locatie: DOOR, Voorstraat Noord 142-144, 3311 ES Dordrecht

Lees meer over:

door Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!