dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ontvangst wethouder van Veere tijdens opening expositie 'In het licht van de Biesbosch'

13 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -   Wethouder Rinette Reynvaan opende zaterdag 11 april om 15.00 uur een expositie van 16 Dordtse kunstenaars bij hoveniersbedrijf / beeldhouwshop Biesbosch aan de Zuidbuitenpoldersekade.

De expositie was een vervolg op een expositie in Grijpskerke (gemeente Veere) in Zeeland. De wethouder van Cultuur van Veere was daarom bij de opening aanwezig. Voorafgaand aan de expositie werd hij ontvangen om 13 uur in de Grote Kerk. Marco Westland zal er bij zijn als voorzitter stichting Dordt in Stoom. Namens het college van Dordrecht is wethouder Bert van der Burgt erbij.

Op de expositie ‘In het licht van de Biesbosch’ is werk te zien van Bert Gort, Zaza Wouters, Gerda Vroon, Ineke Vink, Henriette Kros, Helene de Jong, Maria Vermijn, Marijk Renia, Ferdi Wouters, Marjan de Mol, Marjon den Engelsman, Rika Bieren, Sjane de Haan, Joke Hardenbol, Cora de Kok en Maria Verboom.

Foto's: Wim van de Pol.

 

Deel dit bericht met je vrienden!