zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Ontmoeting met Kika-arts Wing Tong na geldinzameling voor Kika

9 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het is gewoon top dat DMHC-meiden C1 die hockey spelen op topklasseniveau, zich inzetten voor Kika. Met verschillende acties hebben zij een bedrag van 762,- euro opgehaald en dat bedrag werd op 4 april in Deventer tijdens een hockeytoernooi dat geheel in het teken van Kika stond, overhandigd.

Dit is ook de Dordtse Kika-arts Wing Tong niet ontgaan en hij komt op zaterdag 11 april naar de Schenkeldijk om deze DMHC-meiden na afloop van hun hockeywedstrijd te ontmoeten.

Hockeyclub DMHC waardeert de inzet van deze leden en overige betrokkenen zeer en zou het leuk vinden als vele leden en belangstellenden MC1 bij hun thuiswedstrijd op zaterdag 11 april om 12.45 uur komen aanmoedigen.

Foto: © DMHC / Jeroen Vis

Lees meer over:

hockey kika dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!