zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Chris en Voorkom vieren Jubileum in Media Congres Centrum van de Hoop

8 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 18 april viert Stichting Family Care het 25-jarig bestaan van Chris en het 30-jarig bestaan van Voorkom!. Waar Chris in 1990 begon als “christelijke kindertelefoon”, begon Voorkom! in 1985 om jongeren te waarschuwen voor de gevaren van middelengebruik.

Het ochtendprogramma  bestaat uit een feestelijke bijeenkomst met onder andere beelden uit het heden en verleden, getuigenissen en goede muziek. In de middag zijn er diverse workshops. Ook iedereen die betrokken is bij het werk van Stay Clean is welkom om deze dag met ons te vieren. Directeur Henry Valk: “Het is belangrijk om deze mijlpaal te vieren. In dankbaarheid, maar ook met het oog op de toekomst.” Wij nodigen u van harte uit om dit feest met ons mee te maken.

Aanmelden
De dag vindt plaats in het Media Congres Centrum van De Hoop in Dordrecht. Wilt u dit feest met ons mee vieren? Er is een beperkt aantal plaatsen. Wees er dus snel bij! Meer informatie en aanmelden via: http://www.ikwiljulliehelpen.nl/jubileum.

Lees meer over:

workshops congres de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!