zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Internationale Bands spelen Bibelot plat

7 april 2015

DORDRECHT - Vier verschillende Bands vermaakten vrijdagavond 3 april het massaal opgekomen publiek in Bibelot. De vier hieronder genoemde Bands zorgden voor veel spectakel.

Obey the Brave (Can)
De Canadese metalcoreband "Obey The Brave" bracht zijn eerste album ‘Young Blood’ uit op Epitaph Records in 2012. Binnen twee jaar stond de band aan de metal top. Alex Erian (zang), Miguel Lepage (bass), John Campbell (gitaar), Greg Wood (gitaar) en Stevie Morotti (drum) zijn met hun brutale, beat-down, heavy hardcore op weg naar succes! In Bibelot de aftrap van hun nieuwe tour.

Malevolence (UK)
Malevolence klimt gestaag uit de underground scene. Het crossover geluid van de band ligt voor veel mensen lekker in het gehoor. Denk aan een kruising met Hatebreed en The Acacia Strain.

Napoleon (UK)
Zelf omschrijven ze zichzelf als vijf jongens die gewoon wat deuntjes spelen. Misschien is een uitgebreidere beschrijving ook wel helemaal niet nodig en moet je gewoon naar hun deuntjes luisteren. De nieuwste EP ‘What We See’ is gratis te downloaden op hun site!

Kublai Khan (US)
Energiek, aggresief en vol muzikalepassie. Zo beschrijft de uit Texas afkomstige vierkoppige metalcoreformatie Kublai Khan zichzelf.

Bron: www.bibelot.net.
Voor meer foto's, klik hier.

Lees meer over:

bands bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!