zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Jettie Ponte is gelijk jarig met Koning Willem-Alexander op 27 april

5 april 2015

DORDRECHT - Jettie Ponte viert haar verjaardag gelijk met de Koning op 27 april en zal dan ook als genodigde in de Grote kerk van Dordrecht zijn. Nadat dit bekend werd via AD De Dordtenaar, heeft zij veel reacties gekregen. Ze geniet daarvan ook in haar krallenwinkel aan de Vleeshouwerstraat. Daar is zij al bijna 30 jaar het gezicht van.

Haar winkel is een gezellige plek, die zij op de volgende wijze voorstelt:

Bij Kralenwinkel Jettie Ponte ben je aan het goede adres voor kettingen, armbanden, kralen in alle soorten, maten en kleuren en natuurlijk ook kralenworkshops. Liefhebbers van kralen worden meteen vrolijk wanneer ze de Kralenwinkel van Jettie Ponte binnenstappen. De kralen staan gesorteerd op kleur in stellingkasten langs de muren. Elke kralensoort heeft zijn eigen jampotje en dat geeft de winkel een geheel eigen uitstraling. Jettie helpt je graag zoeken naar de juiste kralen. Wie in de winkel van Jette Ponte staat, krijgt meteen zin om te beginnen aan een nieuw sieraad. Boek daarom ook eens een workshop sieraden maken bij Jettie en ga meteen aan de slag.

Lees meer over:

27 april jettie ponte
Deel dit bericht met je vrienden!