zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Zuid-Afrikanen spelen wedstrijden bij Hockeyclub DMHC Dordrecht

2 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Spelen tegen buitenlandse teams maken hockeywedstrijden voor DMHC-leden nog leuker. Op woensdag 1 april was de sfeer aan de Schenkeldijk dan ook super toen Jongens A1 en Jongens B1 van DMHC een wedstrijd speelden tegen teams uit Zuid-Afrika.  

De teams komen van de Paul Roos school uit Kaapstad. Beide teams behoren tot de top 10 van Zuid-Afrika met spelers uit de regionale en zelfs een enkeling uit de nationale jeugdselecties. Kortom een uitdagende tegenstander dus!

Dit soort reizen vanuit school maken ze één keer in hun schoolcarrière; een bijzondere reis dus voor deze Zuid-Afrikaanse jongens. Het was erg leuk voor DMHC om ze te ontvangen en na afloop van de wedstrijd in het clubhuis nog onder het genot van een (Hollands) hapje en drankje na te kletsen.

 

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!