zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC verlengt contract met Victor Kwinkelenberg voor twee jaar

26 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Hockeyclub DMHC is tevreden over trainer Victor Kwinkelenberg, want dankzij hem stijgt DMHC Heren 1 nog steeds op de ranglijst. Een prestatie, mede gezien het feit dat dit seizoen redelijk wat jonge spelers in dit team begonnen. Meerwaarde voor de club is dat Victor ook Jongens A1 traint, waardoor getalenteerde jongens alvast ervaring kunnen opdoen bij het hoogste seniorenteam.

Dit sluit aan bij de visie van de club dat de trainers van H1 en D1 bijdragen aan het uitzetten van een tophockeylijn in de eerste (en eventueel tweede) jeugdteams, waardoor al op jonge leeftijd bepaalde technieken en tactieken worden beheerst. Verder wil Menno Bruins, commissaris tophockey,  de betrokkenheid van Heren 2 en Dames 2 vergroten. Kortere lijntjes moeten er ook voor zorgen de overstap van de jeugd naar de senioren te vergemakkelijken.

Dit alles zou mogelijk moeten maken dat in 2017 de 1e teams van de jeugd op sub-niveau spelen en de 1e seniorenteams op 1e klasse niveau.

Voor de trainer van DMHC Dames 1 voor komend seizoen vinden op dit moment nog gesprekken plaats.

 

Lees meer over:

trainer hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!