donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Collecte opbrengst Amnesty meer dan 8000 Euro

25 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De collecte van Amnesty International, die van 1 tot en met 7 maart werd gehouden, heeft in Dordrecht 8077 euro opgebracht. In heel Nederland werd dit jaar 1,3 miljoen euro opgehaald voor het werk van Amnesty. De organisatie dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet.

Het was de dertiende keer dat de organisatie een landelijke collecte hield. Amnesty International is een onafhankelijke en onpartijdige mensenrechtenorganisatie. Voor onderzoeken en acties ontvangt zij geen geld van overheden of van politieke groeperingen. Bijdragen van leden en giften, zoals tijdens de collecte, zijn voor Amnesty dus van groot belang.

Lees meer over:

collecte organisatie
Deel dit bericht met je vrienden!