zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht groeit in ruim een jaar van 1.000 naar 1.100 leden

24 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In november 2013 bereikte hockeyclub DMHC Dordrecht een enorme mijlpaal toen het 1.000-ste lid ingeschreven werd. Nu, ruim een jaar later heeft de club 1.100 leden en dat is toch wel iets om even bij stil te staan.

Twee nieuwe leden hadden zich op hetzelfde moment ingeschreven en deze senioren werden beide op 18 maart - toen DMHC en ABN AMRO het sponsorcontract tekenden - als elfhonderdste lid in het zonnetje gezet. Bob Polet en Martijn Slagboom kregen een cadeaubon voor een DMHC-vest die ze bij Voorwinden kunnen besteden.

De club groeit vooral door de inschrijving van jonge leden, maar het is goed voor de club te constateren dat het aantal senioren nog steeds toeneemt. Bij DMHC zijn er voor senioren diverse mogelijkheden: er zijn senioren teams die op zondag competitie spelen; er is een trimhockeygroep (m/v) op de maandagavond en op dinsdagochtend is er trimhockey voor dames en fithockey, een hockeyvariant met zachte spelmaterialen.  

De komende jaren hoopt DMHC nog vele nieuwe leden te kunnen inschrijven, want de club beschikt  over 4 velden, waaronder 2 semi-watervelden en kan zeker nog wel doorgroeien naar 1.200 leden.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in hockey en een keertje vrijblijvend mee willen trainen kom dan eens kijken aan de Schenkeldijk. Meer informatie over de hockeymogelijkheden voor jong en oud kunt u vinden op onze website.


 

Lees meer over:

dmhc schenkelsdijk
Deel dit bericht met je vrienden!