woensdag 25 november 2020

Alles over Dordrecht

Burgemeester Brok bezoekt op de fiets stembureau Werkplaats Oost

19 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De burgemeester van Dordrecht heeft tijdens zijn traditionele rondje langs de stembureaus ditmaal ook het stemdistrict 18 op de Madoerastraat bezocht. Vandaag, woensdag 18 maart, zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.

Net als bij de vorige verkiezingen, voor de gemeenteraad en het Europees Parlement, is Werkplaats Oost opnieuw stembureau. Beheerder Tom de Saint Aulaire laat weten dat de functie van stembureau perfect past bij de rol die Werkplaats Oost wil spelen in het Reeland en de stad Dordrecht.

Bij Werkplaats Oost kan immers iedereen terecht voor ruimte; ruimte om te vergaderen, te klussen of te knutselen, een feestje te vieren of een voorstelling te geven. Ook na de geplande verbouwing wil de stichting in de oude ambachtsschool blijven. Voorzitter Ifor Schrauwen-Gonzalez geeft aan dat hierover vergevorderde gesprekken zijn met diverse partijen, waaronder natuurlijk de nieuwe eigenaar.

Ook de burgemeester vind Werkplaats Oost een goed initiatief en was zeer te spreken over de tentoongestelde werken. Bij zijn vertrek wenste hij de Werkplaats alle succes voor de toekomst.

Werkplaats Oost hoopt, ook na de verbouwing, nog vele jaren als stembureau en sociale ontmoetingsplek dienst te kunnen doen.

Deel dit bericht met je vrienden!