zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Oranje-hockeyer Jeroen Hertzberger aanwezig bij ondertekening sponsorcontract bij DMHC

19 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Speler Nederlands hockeyteam bij ondertekening van sponsorcontract met voordelen voor ABN AMRO en Hockeyclub DMHC Dordrecht

Op woensdag 18 maart werd in aanwezigheid van het voltallige DMHC-bestuur het sponsorcontract met ABN AMRO in het DMHC-clubgebouw aan de Schenkeldijk in Dordrecht ondertekend. Om het geheel een feestelijk tintje te geven was Jeroen Hertzberger (lid Hockeyclub Rotterdam en speler van het Nederlands elftal) hierbij ook aanwezig.

Onderdeel van het contract is dat ABN AMRO met ingang van 1 juli 2015 shirtsponsor van DMHC wordt. Verder worden diverse borden en banieren bij DMHC in de huisstijl van ABN AMRO gemaakt. Uiteraard zal ABN AMRO vertegenwoordigd zijn op door DMHC georganiseerde sponsoravonden. Daarnaast zullen er diverse gezamenlijke acties zijn zoals bijvoorbeeld de familiehockeydag en het Drechtstedentoernooi.

Voor DMHC is de hockey-inhoudelijke expertise van ABN AMRO van grote waarde, want trainers en talentvolle jeugdspelers kunnen naar landelijke ABN AMRO hockeydagen. De ervaring en kennis die binnen de ABN AMRO afdeling hockeysponsoring aanwezig is zal zeker bijdragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen van DMHC. “Met ABN AMRO heeft DMHC niet alleen een financiële sponsor, maar ook een organisatie die ons op andere vlakken verder kan helpen”, aldus Jenneke Vis, interim voorzitter DMHC.

“Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten en medewerkers zijn liefhebber van de sport. Daarnaast biedt onze samenwerking met hockeyclubs  de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze dienstverlening. Met het sponsoren van DMHC hopen we verder bij te kunnen dragen aan het sportieve en financiële succes van de club”, aldus Niels Wepster, Directeur Commercial Clients Rivierenland.

Kortom een win-win situatie voor ABN AMRO én DMHC.

Foto: © DMHC/Aiji Kley.

Lees meer over:

hockey abn amro dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!