zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

VORM tekent overeenkomst realisatie zorggebouw naast het ASZ Dordrecht

17 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Een particuliere belegger (geadviseerd door Boogerman Makelaars uit Dordrecht), VORM Ontwikkeling en Albert Schweitzer Ziekenhuis tekenen op 12maart 2015 gezamenlijk de overeenkomst voor realisatie van een nieuw gebouw te Dordrecht. Het gebouw wordt een verzamelgebouw dat gelegen is in de ziekenhuiszone van het Gezondheidspark in Dordrecht en vormt het sluitstuk van de vernieuwing van de locatie.

Het gebouw is gesitueerd tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en het politiebureau en krijgt een totaal vloeroppervlak van circa 5.300 m2 BVO. Het gebouw krijgt 5 bouwlagen en gaat onderdak bieden aan aan de zorgverleners Crabbenhoff, Albert Schweitzer ziekenhuis, Rijndam Revalidatie, Fysiooo en
Livit.

Mede door een particuliere belegger is het project tot stand gekomen. Ook de coöperatieve samenwerking tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en de gemeente heeft er toe geleid dat er een definitief haalbaar plan is gerealiseerd.

Lees meer over:

zorg asz verzamelgebouw
Deel dit bericht met je vrienden!