vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Ruim 100 ondernemers aanwezig bij lancering tweede DKIB Magazine

13 maart 2015

DORDRECHT - Het tweede DKIB Magazine met als thema heel ondernemend Dordrecht, is op 12 maart jl. in de Skybar van het Van der Valk Hotel Dordrecht gelanceerd. Onder de ruim 100 aanwezigen waren, naast voornamelijk Dordtse ondernemers, ook de Dordtse wethouder Jasper Mos van Economische Zaken en het Havenbedrijf Rotterdam aanwezig.

Joyce Lipman van by Lipman heeft ook het tweede DKIB Magazine in samenwerking met uitgever ZPRESS Media Group uitgebracht. Dit magazine toont de gevarieerde bedrijvigheid in Dordrecht. Het officiële gedeelte was in handen van flirtcoach Angelique van ’t Riet. Op een interactieve manier gaf zij de ondernemers tips over zakelijk flirten tijdens netwerkgelegenheden. De enthousiaste Angelique kreeg alle ondernemers zover om een paar van deze tips direct in de praktijk te brengen.

Joyce Lipman, initiatiefneemster van het DKIB Magazine en de drijvende kracht achter de DKIB netwerkactiviteiten heeft daarna het eerste magazine uitgereikt aan Hans Schutte van Geka Bouw. “Geka Bouw is een echt Dordts bedrijf dat dit jaar 130 jaar bestaat. Daarnaast is Hans Schutte vanaf het eerste uur betrokken bij DKIB en kan ik altijd op zijn steun rekenen voor nieuwe ideeën. Daarom verdient Hans Schutte het om het eerste magazine uitgereikt te krijgen.”

Het doel van DKIB is om bedrijven in Dordrecht- West en de regio een platform te bieden en onderlinge samenwerking te stimuleren. Lokaal samenwerken is belangrijk voor zowel de stad als de ondernemers. Het DKIB Magazine belicht hoe ondernemend Dordrecht is en wat deze mooie stad te bieden heeft aan bedrijvigheid.

Joyce Lipman wil het DKIB Magazine elk jaar een ander thema geven en inspelen op de ontwikkelingen in Dordrecht en de regio. Het tweede DKIB Magazine en het initiatief zijn zeer goed ontvangen door alle aanwezigen.

Het DKIB Magazine wordt gratis verspreid binnen Dordrecht, Moerdijk, Havenbedrijf Rotterdam en de Drechtsteden. De magazines kunnen gratis na besteld worden via info@dkib.nl.

Foto-onderschrift: Joyce Lipman met het tweede DKIB Magazine. (Foto DK Photography)

Deel dit bericht met je vrienden!