donderdag 13 augustus 2020

Alles over Dordrecht

CDA-Partijleider Sybrand Buma bezoekt Drechtsteden

12 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Op zaterdag 14 maart voert het CDA campagne in onder andere Rotterdam en de Drechtsteden. Daarbij zijn partijleider Sybrand Buma en voorzitter Ruth Peetoom aanwezig. Zij worden vergezeld door ruim 50 CDA-vrijwilligers. Het CDA voert campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten en de Waterschappen die op 18 maart plaatsvinden.

Met een campagnebus reist het CDA zaterdag langs meerdere winkelcentra. Hierbij worden de gemeenten Maassluis, Schiedam, Rotterdam-Blaak, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht bezocht.

Naast Buma en Peetoom reizen ook CDA-prominenten Adri-Bom Lemstra (lijsttrekker voor het CDA bij de Provinciale Staten-verkiezingen in Zuid-Holland), Elco Brinkman (CDA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer), Wim van de Camp (CDA-Europarlementariër, Tweede Kamerlid Peter Oskam en kandidaten voor Provinciale Staten en de Waterschappen mee.

Deel dit bericht met je vrienden!