donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Weer KVO-B certificaat Dordtse industrieterreinen

12 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Tijdens een druk bezochte netwerkbijeenkomt bij VAF Instruments BV, georganiseerd door de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV), heeft Robert de Koning namens MKB Nederland opnieuw het certificaat KVO-B uitgereikt aan vertegenwoordigers van de gemeente, politie, brandweer en de ondernemers die gevestigd zijn op de verschillende industrieterreinen. Het is een beloning voor de wijze waarop genoemde partijen ook in de afgelopen jaren op structurele wijze met elkaar de veiligheid in deze gebieden hebben verbeterd. Volgens De Koning hebben ze dat ook met veel inzet en enthousiasme gedaan.

Overigens werden de DOV leden tijdens deze bijeenkomst op voortreffelijke wijze geconfronteerd met een aantal belangrijke onderwerpen. Zo vertelden woordvoerders van Rijkswaterstaat over de plannen om de aansluiting A16/N3 te verbeteren en ook hoe het toekomstige industrieterrein Kil 4 voor het autoverkeer zal worden ontsloten.

Als alle procedures vlot worden afgewerkt zal deze ingrijpende klus in 2017 zijn voltooid. Boeiend was overigens ook de uiteenzetting Marc van Wingerden, adjunct-directeur van VAF over dit bedrijf. Een onderneming die gespecialiseerd is in de fabricage van verschillende instrumenten en producten die van groot belang zijn voor de scheepvaart. Een gespecialiseerd bedrijf dat jaarlijks veel geld investeert in het ontwikkelingen van nieuwe technologieën en zich sterk maakt voor het aantrekken en opleiden van hoog gekwalificeerde medewerkers. VAF Instruments BV presenteert zich wereldwijd in niet minder dan 55 landen.

Lees meer over:

Rijkswaterstaat A16 n3 vaf kil 4
Deel dit bericht met je vrienden!