donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Bonfire biedt Exota als eerste aan in Dordt

12 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het limonademerk Exota is weer verkrijgbaar. De priklimonade verdween lang geleden door het ‘nieuws’ dat de flessen konden exploderen. Het merk ging failliet. In Bonfire geven we ook frisdrank graag een tweede kans.

Daarom is Exota vanaf vandaag verkrijgbaar in Bonfire. De grote flessen hebben hun klassieke ontwerp behouden en zijn voor 3,99 euro verkrijgbaar. De kleine flesjes hebben een nieuwe styling en zullen aan de bar 2,25 euro kosten. We zijn de eerste horeca-gelegenheid in Dordt die het aandurft om de frisdrank te verkopen.

En daarom zijn we best een beetje trots op. Zin in een explosief lekker drankje of nostalgische herinneringen ophalen? Kom eens langs in Bonfire!

Deel dit bericht met je vrienden!