Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse dialogen met Mary Ruisch: 'Kind van de rivieren'

11 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - RTV Dordrecht is gestart met een nieuw televisieprogramma: Dordtse dialogen. Het achterliggende idee is een uitnodigend programma, waarin je als kijker personen die op enigerlei wijze een relatie hebben met Dordrecht anders en beter leert kennen. Wat vormt mensen, wat beweegt hen en welke onvermoede kanten kennen wij nog niet.

Uitgenodigd worden personen vanuit verschillende achtergronden, die een relatie hebben met Dordrecht. Burgemeester Arno Brok beet de spits af. Hij liet een zeer persoonlijke kant van zichzelf zien. Op You Tube is dit interview alsnog te bekijken. Op 16 maart van 18.00 tot 18.30 uur is Mary Ruisch te gast bij RTV Dordrecht. Presentator Bert den Boer gaat met haar in gesprek over opvallende gebeurtenissen in haar leven, hoe die haar hebben gevormd en wat haar boeit in en bindt aan Dordrecht.  

Dordtse dialogen met Mary Ruisch is te zien bij RTV Dordrecht op 16 maart vanaf 18.00 uur en wordt herhaald op 18 maart vanaf 18.00 uur.

Lees meer over:

rtv bert den boer
Deel dit bericht met je vrienden!