zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Gratis proeftrainen bij hockeyclub DMHC Dordrecht voor kinderen vanaf 4 jaar

4 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 7 maart start het 2e deel van het veldseizoen bij DMHC. Dan gaan de 4- en 5-jarigen weer aan de gang met Funkey Hockey en gaat de Hockeyschool voor kinderen van 6 jaar (vanaf groep 3) en ouder ook weer beginnen.

Mocht uw kind het leuk vinden om eens mee te trainen, dan kan dat iedere zaterdag van 09.00 tot 09.45 uur bij Funkey Hockey en van 09.00 tot 10.00 uur bij de Hockeyschool. Kom gerust eens langs  aan de Schenkeldijk om te kijken hoe enthousiast deze kinderen op de velden bij DMHC aan het sporten zijn.
Zolang kinderen geen competitie spelen, hebben ze nog geen officieel clubtenue nodig. Ze kunnen drie keer meetrainen om te kijken of ze hockey leuk vinden. Als ze door willen blijven trainen moeten ze lid worden van DMHC (instromen kan op ieder moment).

Meer informatie over deze trainingen staat op www.dmhc.nl (onder het kopje trainingsgroepen) en voor aanmelding voor een proeftraining of vragen kunt u een mailtje sturen naar lijncoordinatorfunkeyhockey@dmhc.nl dan wel lijncoordinatorhockeyschool@dmhc.nl.

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, is een familieclub voor jong en oud. De club heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.000 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.

Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Foto: © DMHC/Aiji Kley

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!