Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Campagne CDA Zuid-Holland kleurt provincie groen'
03mrt 2015

Campagne CDA Zuid-Holland kleurt provincie groen

DRECHTSTEDEN / SLIEDRECHT - In twee dagen bezoekt het CDA 16 winkelcentra. Op zaterdag 7 en 14 maart reist het CDA Zuid-Holland per bus door de provincie om campagne te voeren voor de verkiezingen van Provinciale Staten en de Waterschappen die op 18 maart plaatsvinden. In twee dagen tijd worden 16 gemeenten bezocht door ruim vijftig CDA’ers. In iedere gemeente wordt samen met lokale CDA-vrijwilligers een winkelcentrum ‘groen gekleurd’. Ook CDA-prominenten sluiten aan bij de activiteiten.

Op 7 maart worden de gemeenten Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Katwijk, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Lansingerland bezocht. Deelnemers zijn onder andere Elco Brinkman (CDA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer), Esther de Lange (delegatieleider van het CDA in het Europees Parlement) en Adri-Bom Lemstra (lijsttrekker voor het CDA bij de Provinciale Statenverkiezingen).

Een week later worden Rotterdam en de Drechtsteden bezocht. Op die dag reizen CDA-voorman Sybrand Buma en voorzitter Ruth Peetoom mee. Ook Wim van de Camp is die dag present.

 Deel dit bericht met je vrienden!