Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Kansrijke Dordtse jongeren bereiken Santiago de Compostela! (met video)

27 februari 2015

DORDRECHT - In opdracht van Het Geuzen Verbond heeft Stichting De Gele Pijl de afgelopen dagen jongeren van Trivium Lindenhof uit Dordrecht mee op ontdekkingsreis genomen! Naar Santiago de Compostela. Op weg naar zichzelf.

In een coaching-programma stonden de jongeren al lopend stil bij zichzelf. Zo ontdekten zij o.a. hun doel, hun beren op de weg en het moois in hun rugzak. Vol trots bereikten deze kanjers vandaag (27 februari 2015) hun doel ... Santiago de Compostela, waarmee ze een waardevol zaadje hebben geplant voor een kansrijke toekomst. Kijk voor meer infornatie op www.degelepijl.nl

Uitgelaten lopen de jongeren de laatste kilometers. Of je het zingen kunt noemen...?  Ze maken in ieder geval wel een gelukkige indruk.

Deel dit bericht met je vrienden!