Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD-voorman Dirk Pols hekelt gebrek aan gemeentelijke communicatie rond monument De Munt

26 februari 2015

DORDREC HT –   De problemen rond het Monument de Munt  - waar twintig ondernemers een sommatie van het vastgoedbedrijf van de gemeente om te vertrekken naast zich neer leggen – had voorkomen kunnen worden als beter was gecommuniceerd. 

VVD-fractievoorzitter Dirk Pols laat vandaag in AD De Dordtenaar weten dat er gewoon met de mensen gepraat had moeten worden. Hij ziet het als voorbeeld dat het college van burgemeester en wethouders, dat politiek verantwoordelijk is, meer moet praten met de stad.  Dirk Pols heeft dit ook zijn eigen wethouder Jasper Mos laten weten. Hij heeft veel ervaring in zijn vorig leven als ambtenaar in Rotterdam in communicatie met de burgers. Volgens Pols is rond de Munt op een te ambtelijke en formele manier omgesprongen met creatieve ondernemers. Er werden alleen ambtelijke brieven gestuurd.

Al eerder liet de droom van burgers in de stad om creatief met leegstaande panden om te gaan stuk door communicatie problemen of verschillende geluiden van verschillende mensen uit het Stadskantoor.

 

Zie ook:

Lees meer over:

De Munt vastgoedbedrijf
Deel dit bericht met je vrienden!