Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

MultiCopy breidt totaalaanbod uit met apps

25 februari 2015

DORDRECHT -  MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda is een samenwerking aangegaan met JMango360. Met JMango360 maakt MultiCopy | The Communication Company nu ook smartphone apps voor haar zakelijke klanten.
 
Interactieve, mobiele communicatie is een van de snelst groeiende marketingdiensten. De mogelijkheden hiervan waren tot voor kort voorbehouden aan grotere bedrijven, maar door de introductie van deze diensten door MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda is ook deze communicatievorm betaalbaar – en dus bereikbaar – geworden voor kleinere en middelgrote organisaties.
 
Onderdeel van een totaaloplossing
Ondernemer Eugène Otte: “Als MultiCopy | The Communication Company helpen we bedrijven en organisaties met effectief en succesvol communiceren met hun doelgroepen. Een app kan onderdeel zijn van een totaaloplossing.” MultiCopy zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de apps van idee tot publicatie in de app stores.
 
Koning & Hartman is een van de klanten waarvoor MultiCopy op dit moment een app ontwikkelt. Rowena Ladeur, Marketing Manager Koning & Hartman: "Ook voor technologiebedrijf Koning & Hartman wordt het mobiele kanaal steeds belangrijker. We zijn zeer te spreken over onze partner MultiCopy die een app voor ons ontwikkelt ter ondersteuning van onze dienstverlening en klanttevredenheid. Onze eerste app voor klanten gaat binnenkort live en naar verwachting zullen er nog vele volgen".
 
Communicatieondersteuner
MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda biedt als communicatieondersteuner totaaloplossingen aan het MKB. Van advies en design tot druk en print; van crossmediacampagnes tot gevel- en autoreclame. Van beurspresentaties tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Van direct mailings tot vlaggen en billboards. En nu dus ook apps.

Onderschrift foto: Screenshot van de mobile app voor Koning & Hartman.

Lees meer over:

smartphone apps
Deel dit bericht met je vrienden!