Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Wantijpop vindt 11 nieuwe sponsoren waardoor continuïteit muziekfestival is gewaarborgd

25 februari 2015

DORDRECHT - Wantijpop weet dit jaar veel nieuwe sponsoren aan te trekken. Naast de oorspronkelijke partners en sponsors zijn er liefst 11 nieuwe bedrijven die een bijdrage gaan leveren aan Wantijpop. De positieve naam die Wantijpop heeft opgebouwd ziet de organisatie nu ook terug in de betrokkenheid vanuit het regionale bedrijfsleven.

De nieuwe partners van Wantijpop variëren van klein tot groot, regionaal tot internationaal, maar allemaal met een regionale binding:  Riwal, Aggreko, Groenendijk PGN Bouw, Alphatron, Mennis Creative, Drukkerij Dekkers, Van der Wees, Coca Cola, McDonald's, Ames en mediapartner Wegener / Stem van Dordt. Magchiel Koekkoek van Stichting Wantijpop: “Dit overtreft al onze verwachtingen. Deze steun is zo belangrijk voor de kwaliteit én de continuïteit van het festival.” De kersverse partners van Wantijpop worden ontvangen op de Wantijpop Ten Raede Lounge.

Wantijpop
Wantijpop is een gratis festival dat dit jaar voor de achttiende keer plaats vindt in het Wantijpark. Een intiem en gratis tuinfeest voor mensen van alle leeftijden. Gezinnen met kinderen, veel jeugd, verliefde stelletjes, muziekliefhebbers op leeftijd, je ziet ze allemaal terug. Dit jaar vindt Wantijpop plaats op zaterdag 13 juni 2015.

Lees meer over:

sponsor muziek Wantijpop
Deel dit bericht met je vrienden!