Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Zienderogen ontvangt 5000 euro tijdens zeer geslaagd Rotary evenement CineDordt

25 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een geslaagd evenement met een prachtige opbrengst. Dat is de samenvatting van het tweede CineDordt Oscargala, dat op 21 februari in cinema The Movies werd gehouden. Bestuurslid en ambassadeur van de Stichting Zienderogen Bram Bol ontving uithanden van de voorzitter van Rotaryclub Dordrecht Ter Merwe, Wilma Vriends, een cheque van EUR 5000.

Het geld is bijeengebracht door een groot aantal sponsoren en bezoekers. De bezoekers betaalden de toegang tot het evenement en er was een toeslag op de drankjes. De sponsoren werden CineFriend of kochten sponsorpakketten.

De gasten van CineDordt waren feestelijk gekleed in gala, waarbij ze over de rode loper The Movies in liepen, terwijl fotografen hun toestellen lieten flitsen.

De verrassingsfilm Whiplash, één van de Oscargenomineerde films, werd gedraaid op het Gala. Tevens werden er Oscars uitgereikt voor de “Most Glamorous Outfit” en de “Most Glamorous Glasses”, Ambassadeur Bram Bol toonde zich uitermate verheugd met de opbrengst van het Oscar-gala. “Met dit geld kunnen wij onze doelstellingen uitstekend ondersteunen. We zijn er zeer dankbaar voor.”

De Stichting Zienderogen zet zich sinds 1966 wereldwijd in voor de allerarmste blinden en slechtzienden. Cinedordt zal volgend jaar opnieuw plaatsvinden aan de vooravond van het Oscargala in Los Angeles op zaterdagavond 27 februari 2016.

Meer informatie over de benefietavond CineDordt en de foto’s, die zijn gemaakt door Rob van der Pas, zijn te vinden op de website www.cinedordt.nl

Deel dit bericht met je vrienden!