Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Nachtwandeling op 7 maart als middel tot bezinning in de vastentijd

24 februari 2015

DRECHTSTREEK –  Een nachtwandeling als middel tot bezinning. Het is een onderdeel van de vastentijd - tot pasen - in de RK Parochie Theresia van Ávila. Dat is de RK kerk in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht.

Op zaterdag 7 maart organiseert de kerk weer de vastennacht, dit keer in Alblasserdam. Het programma begint om 17.30 uur met een Sri Lankese maaltijd, gevolgd door een eucharistieviering, een korte film en een nachtwandeling van Alblasserdam naar Papendrecht. Rond middernacht is het programma afgelopen.   Voor wie de wandeling wellicht te lang vindt, voegt de kerk daaraan toe: ,,Uiteraard hoeft u niet aan het hele programma mee te doen, u kunt ook aan onderdelen deelnemen. Meer informatie vindt u op de website van de parochie

Info van de site:

Eucharistieviering

 

07 maart 2015 19:00

Tj. Visser + Preek F. Baggen
 
Fatimakoor
 
i.c.m. Vastennacht
Viering    |   @ OLV van Fatima

OLV van Fatima

Parallelweg 7, 2951 BS Alblasserdam, Nederland
Geef routebeschrijving

 

Lees meer over:

nachtwandeling RK kerk
Deel dit bericht met je vrienden!