Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Velvet-Concert zet Team-Me en Aafke Romeijn in de schijnwerpers

24 februari 2015

DORDRECHT - In samenwerking met poppodium Bibelot organiseert platenwinkel Velvet Music Dordrecht met enige regelmaat concerten van nieuwe artiesten die het verdienen in de spotlight gezet te worden.

Qua stijl kan het alles zijn: pop, wereldmuziek, indierock, singer-songwriters, het maakt niet uit, zo lang het maar bijzonder en van hoge kwaliteit is. Tijdens deze vierde editie staat de Noorse band 'Team Me' op het podium van de Power Stage.

Team Me noemt zichzelf een zeskoppig indie-orkest. In thuisland Noorwegen won de band de Spellemannprisen voor debuutalbum ‘To The Treetops!’. Hierop luchtige popcomposities ondersteund door een gevarieerd instrumentarium en rijke, dynamische arrangementen.

Een electische mix van licht en duister, orkestraal en elektronisch. De band heeft inmiddels over de hele wereld getourd, onder andere met The Wombats. Team Me belooft een energieke live show barstensvol goede vibes.

Support: Aafke Romeijn
Wat begon als een uitprobeersel van het opnemen van haar pianodeuntjes, groeide binnen een paar maanden uit tot haar eerste album: 'Stella Must Die'. In het najaar van 2011 kwam de plaat uit, en belandde die meteen op de luisterpaal van 3voor12.

Na een druk 2012 (een tour door de UK en een propvolle Popronde-tournee) stond 2013 in het teken van het tweede album genaamd CHIN. IND. SPEC. REST. Met dit album brengt Aafke Romeijn je een flinke dosis Nederlandstalige electro.

Tekst: Bibelot.
Foto's: Peter Verheijen.

Lees meer over:

concert bibelot poppodium
Deel dit bericht met je vrienden!