Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Piet van den Berg krijgt geen gelijk, maar blijft zitten voor politiebureau Dordrecht

24 februari 2015

DORDRECHT – Oud-leraar Piet van den Berg gaat door met zijn zitactie voor het hoofdbureau van politie in Dordrecht, alhoewel de klachtencommissie van de politie zijn klacht niet gegrond heeft verklaard.  De politie vindt dat Van den Berg al genoeg tegemoet is gekomen toen de leiding hem een excuus maakte na een misverstand in het bureau tijdens een bezoek van Piet.

De leraar heeft de naam opgebouwd door te kunnen gaan met zijn acties en wil nu naar de nationale ombudsman toe. Volgens mensen die hem al jaren volgen, heeft Piet een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel.

Een kwart eeuw geleden was hij ook al lang in het nieuws, toen zijn baan werd opgezegd door zijn schoolleiding en leerlingen hem steunden.

Piet beroept zich regelmatig op de sympathie van mensen die hem bezoeken.

 

Lees meer over:

politie piet van den berg
Deel dit bericht met je vrienden!