Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Digitale enquête waterveiligheid binnendijks

23 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Hoe schat u overstromingsrisico's in Dordrecht in? En wat vindt u van de huidige voorzorgsmaatregelen om in geval van waternood droge voeten te houden in Dordrecht? Op deze en andere vragen hoopt een student aan de Wageningen Universiteit, samen met de gemeente Dordrecht, antwoord te krijgen. Hiervoor is een digitale enquête uitgegeven onder Dordtenaren.

De gemeente stelt het zeer op prijs als u uw mening over waterveiligheid geeft door deze enquête via http://tinyurl.com/Veilig-Voorbereid in te vullen.

De enquête vloeit voort uit de bewonersbijeenkomst 'Water in Dordrecht, uw vriend en vijand' op woensdag 18 februari bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. Centraal bij deze bijeenkomst stonden de twee Stadslabs die de gemeente organiseert rondom waterveiligheid in Dordrecht. Met de Stadslabs wil de gemeente samen met bewoners uitzoeken wat de beste praktische oplossingen zijn om wateroverlast, schade en slachtoffers te voorkomen. Meer informatie hierover op www.onswaterindordrecht.nl

Lees meer over:

weizigt waterveiligheid
Deel dit bericht met je vrienden!