Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Tweede “Ukkepuk in Concert” door Phil Young, Phil Kidzz en ToBe

23 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 7 maart organiseert het Dordrechts Philharmonisch Orkest samen met Stichting ToBe het tweede “Ukkepuk in Concert” in Dordrecht. Het is bedoeld om peuters, kleuters en jonge kinderen (0 tot 5 jaar) samen met hun ouders live muziek te laten beleven.

De muziek wordt gespeeld door leden van de jeugdafdeling van het Dordrechts Philharmonisch Orkest: Phil Young en Phil Kidzz met dirigente Lisette Harms en de blokfluitgroep. Het is een actief concert, waarbij het luisteren naar mooie muziek wordt afgewisseld met actief meedansen en meezingen. Na afloop kunnen de kinderen de instrumenten van dichtbij te bekijken, beluisteren en proberen. Er is dan ook een drankje en een rozijntje.

De presentatie wordt verzorgd door Myriame van Genuchten. Zij geeft bij stichting ToBe muziekcursussen voor kinderen van 1 tot 5 jaar, zoals Muziek op Schoot (1 tot 2 jaar), Muziek voor peuters (2 tot 3 jaar) en Strijkbeesten (4 tot 5 jaar).

Ukkepuk in Concert vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht. Er zijn twee concerten: om 10.30 uur (inloop 10.15 uur) en om 13.00 uur (inloop 12.45 uur). Het concert duurt ongeveer drie kwartier. Het concert is gratis voor kinderen tot 5 jaar. Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar kost het €2,50 en voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen kost het € 5,00.

Fotobijschrift: Op zaterdag 7 maart zijn er om 10.30 uur en 13.00 uur twee concerten in het BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht. Ukkepuk in Concert wordt verzorgd door Phil Young, Phil Kidzz en de blokfluitgroep  van het Dordrechts Philharmonisch Orkest en Myriame van Genuchten van Stichting ToBe. Na afloop kunnen kinderen muziekinstrumenten uitproberen. (Foto Peter Paul Berrden)

Lees meer over:

spirea benevia muziekcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!