Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Isa Hoes en Peter Buwalda verzorgen lezingen bij de bibliotheek Aan-Zet

23 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van zaterdag 7 t/m zondag 15 maart viert de Bibliotheek AanZet het literaire hoogtepunt van het jaar: de Boekenweek. De bibliotheek pakt deze periode uit met cadeaus voor nieuwe èn huidige leden en activiteiten die aansluiten bij het Boekenweekthema Waanzin. Te gek voor woorden. Met trots verwelkomt zij onder andere Isa Hoes en Peter Buwalda. Zie voor het volledige programma en tickets www.debibliotheekaanzet.nl.
 
Tijdens de Boekenweek organiseert de Bibliotheek AanZet lezingen van topauteurs. Zo verwelkomt zij op zondag 8 maart samen met het Dordrechts Museum en DordtLiterair auteur Peter Buwalda en kunstenaarscollectief Instituut voor Betaalbare Waanzin, voor een waanzinnige avond in het Dordrechts Museum. Daarnaast presenteert de Volksuniversiteit op donderdag 12 maart een avond met Cordula Rooijendijk in bibliotheek Hardinxveld-Giessendam, en verwelkomt de bibliotheek op vrijdag 13 maart Isa Hoes in Cultureel Centrum Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht. Kortom, een programma met voor ieder wat wils. Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl en in de bibliotheken.

Cadeaus voor huidige en nieuwe bibliotheekleden
De Boekenweek is voor de bibliotheek het moment bij uitstek om trouwe leden te bedanken, en nieuwe leden met open armen te verwelkomen. Bestaande 18+ leden mogen de unieke verhalenbundel Te gek voor woorden ophalen, met daarin persoonlijke ontboezemingen van tal van bekende Nederlanders. Voor nieuwe 18+ leden zijn er maar liefst drie cadeaus: de verhalenbundel Te gek voor woorden, een handige usb-stick èn een waanzinnig spelletje. Let op, voor alle cadeaus geldt: op=op.

Lees meer over:

bibliotheek cadeaus aan-zet
Deel dit bericht met je vrienden!