Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Bouw koopwoningen Crispijn van Outgaerden gestart

23 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op donderdag 19 februari 2015 is de eerste paal geslagen voor 21 eengezinskoopwoningen van Trivire aan de Aagje Dekenstraat in Oud Krispijn, Dordrecht. Nagenoeg alle 21 woningen zijn verkocht.

Deze 21 koopwoningen maken deel uit van het nieuwbouwproject Crispijn van Outgaerden. Naast de koopwoningen bouwt Trivire 20 huurappartementen voor Gemiva-SVG Groep én  12 sociale huurappartementen aan de Brouwersdijk in Oud-Krispijn.  Als de bouw volgens planning verloopt, wordt het complete project in het najaar van  2015 opgeleverd.

De koopwoningen in Crispijn van Outgaerden hebben drie woonlagen en een achtertuin. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, grenst aan het binnenterrein dat is gelegen tussen de eengezinswoningen en appartementen. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op dit binnenterrein. De eigenaren van de eengezinswoningen kunnen parkeren in de eigen achtertuin, met uitzondering van de hoekwoningen.

Trivire werkt sinds 2001 samen met de gemeente aan verbetering en vernieuwing van de wijk Oud Krispijn, met aandacht voor wonen, leven en werken. Dit project is één van de vele bijdragen hieraan.

Deel dit bericht met je vrienden!