Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Cees Timmerman te gast bij Studio De Witt

20 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 21 februari is Cees Timmerman de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Timmerman is chefkok en eigenaar van restaurant Delicees. Hij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

Wethouder Karin Lambregts schuift aan om het te hebben over de Dienst Jeugd en Gezondheid. Tweede Kamerlid van de SP Ronald Raak beantwoordt vragen over het inhuren van externe voorzitters van de Dordtse kamers.   

Studio De Witt, het nieuwe programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Lees meer over:

rtv dordrecht studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!