Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Versleten knie of heup, blijf er niet mee zitten

19 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Honderdduizenden Nederlanders kampen met slijtage aan het knie- of heupgewricht. Pijnlijke aandoeningen, waar veel patiënten onnodig lang mee blijven doorlopen. Om mensen bekend te maken met een mogelijke oplossing, houdt het Albert Schweitzer ziekenhuis een informatieavond op maandag 9 maart van 19.00 tot 21.00 uur.

Deze vindt plaats in het auditorium van locatie Dordwijk in Dordrecht. Aan bod komen de oorzaak, diagnose en behandeling van knie- en heupslijtage.  De orthopeden Joost Peerbooms, Paul de Bruin en Bram van Koeveringe vertellen uitgebreid over de behandelmogelijkheden en operaties. Ook fysiotherapie, de gang van zaken tijdens een ziekenhuisopname en nazorg thuis komen aan bod. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Alle belangstellenden zijn welkom, de entree is gratis (het parkeren op de gemeentelijke parkeerplaats niet). In verband met de beschikbare ruimte is aanmelden nodig. Dat kan op www.asz.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!