Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Acht vermeldingen uit Dordrecht in gids Nederland museumland

19 februari 2015

DORDRECHT - In de nieuwe gids Nederland museumland haalt de stad Dordrecht acht vermeldingen. Naast de bekende museumnamen zoals het Dordrechts Museum, museum Van Gijn en het museum 40-45 zijn er twee nieuwkomers al vermeld, die dit jaar open gaan.

Het belevingsmuseum Hof van Nederland of Hof van NLD en het Nationaal onderwijsmuseum. In de gids is niet vermeld wanneer precies de bezoekers weer welkom zijn.

Dé gids voor cultuurliefhebbers
Nederland telt ruim duizend musea, oudheidkamers, kastelen, dierentuinen en hortussen. En of je nou geïnteresseerd bent in kunst, natuur, archeologie of speelgoed, deze gids wijst je de weg naar bijzondere verzamelingen en collecties in het hele land. Nederland Museumland is het enige complete overzicht van alle musea in ons land.

Lees meer over:

museum gids
Deel dit bericht met je vrienden!