Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Stadswerven krijgt landelijk de aandacht

18 februari 2015

DORDRECHT -  Het blad COBOUW besteedt vandaag rond een foto dan de dag aandacht aan de nieuwe woonwijk Stadswerven in Dordrecht.. Het blad meldt dat  de mannen van Dura Vermeer de naden vullen van de beganegrondvloer van de eerste 24 woningen van de nieuwe woonwijk Stadswerven in Dor­drecht. Het voormalige industrieterrein wordt herontwikkeld en biedt straks plaats aan wonen, cultuur, werken, ontspanning en horeca."

Cobouw ontdekt een nieuw centrum van Dordt: Met hotel-restaurant Villa Augustus, het Energiehuis en de nieuwe bioscoop is Stadswerven een nieuw cultuur- en uitgaansgebied voor Dordrecht en de omringende Drechtsteden. Nu is begonnen met de bouw van negenhonderd woningen, die volgens projectontwikkelaar OCW allemaal zijn verkocht. De wijk ligt op een kruising van vier rivieren. Een loop- en fietsbrug moet het centrum straks ontsluiten voor de bewoners."

Lees meer over:

cobouw foto van de dag
Deel dit bericht met je vrienden!