Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrijwilligershuis organiseert trainingen Communicatie voor vrijwilligers

16 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - In het voorjaar van 2015 organiseert de Vrijwilligersacademie, onderdeel van het Vrijwilligershuis op de Spuiweg 93 in Dordrecht, drie zeer verschillende trainingen voor vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de communicatie namens hun stichting of vereniging.

Communicatie: een vak apart
De Vrijwilligersacademie, onderdeel van het Vrijwilligershuis, is opgericht om vrijwilligers te ondersteunen middels scholing zodat zij hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Ook op het gebied van communicatie biedt de academie cursussen aan.

Men kan zich nu alvast inschrijven voor de cursus “Snelkook-Communicatieplan“ die in maart zal plaatsvinden. In april kan men gedurende twee avonden leren hoe effectief te “Schrijven voor krant en web”. Deze communicatie-cyclus wordt afgesloten in mei met de training “Profiteren van sociale media”. Deze beslaat drie avonden. De drie genoemde cursussen kunnen onafhankelijk van elkaar gevolgd worden.

Aanmelden
Alle cursussen vinden plaats in het Vrijwilligershuis, Spuiweg 93 in Dordrecht. Men kan zich aanmelden via de website www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Geïnteresseerden wordt verzocht zich uiterlijk veertien dagen voor aanvang van een training aan te melden en te betalen. Voor meer informatie kan men bellen naar telefoonnummer 078-2000223.

Lees meer over:

spuiweg vrijiwilligershuis
Deel dit bericht met je vrienden!