Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Huisstijl Koningsdag 2015 wordt door Dordrecht Marketing al gelanceerd

16 februari 2015

DORDRECHT - Koningsdag op 27 april is pas een feit, als de RVD het programma bekend maakt. Media lopen daarop vooruit, zoals bv in het volgende bericht: Gerben Baaij, directeur van Dordrecht marketing, geeft vandaag het startsein voor de activiteiten rondom Koningsdag in Dordrecht op 27 april.

Het programma wordt eind maart pas bekend gemaakt, maar de huisstijl en website worden nu al gepresenteerd.

De website is in puur functioneel en informatief. Het wordt een portaal waar mensen meer informatie kunnen krijgen over het programma zodra dat bekend wordt gemaakt. Ook komt er een speciale Facebookpagina.

Het logo van Koningsdag zal vanaf deze week op steeds meer plekken in de stad te zien zijn. Ook wordt de omgeving van het centrum steeds meer in de juiste sfeer worden gebracht.

Deel dit bericht met je vrienden!