Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Koningsdagconcert 14 april in grote zaal Machine 3 van Energiehuis

14 februari 2015

DORDRECHT - Het koningspaar komt volgens welingelichte bronnen al op 14 april naar het Energiehuis in Dordrecht voor het Koningsdagconcert. Dit meldt vandaag AD De Dordtenaar. De krant meldt dat nergens een bevestiging wordt gegeven over het concert voor Koningsdag 2015, maar uit interne stukken van de gemeente blijkt dat wel.  De griffie van de gemeenteraad had daarin nog niet vermeld dat het koningspaar niet alleen op 27 april, maar ook al op 14 april in de stad is.
De hofhouding van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is al in het Energiehuis gesignaleerd om het zalencentrum aan de Noordendijk te inspecteren. Daarbij is onder meer gekeken naar de beveiliging en vluchtroutes.
Het Oranjeconcert wordt gehouden in de grote zaal: 'Machine 3'.

De gemeente Dordrecht verwijst voor alle commentaren naar de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

Al eerder maakte de krant bekend dat er op 27 april geen terrassen mogen worden opgebouwd in de binnenstad tot in elk geval half twee in de middag. Daaruit kon ook worden vastgesteld welke plekken in de stad op Koninklijk bezoek kunnen rekenen maar ook daarop wordt geen enkel commentaar gegeven vanuit het Stadskantoor.

Machine 3 | Energiehuis

www.energiehuis.nl/Machine-3

·  Machine 3 is een theaterzaal met een vlakke vloer met een inschuifbare en verplaatsbare tribune. Een stoere zaal met talloze mogelijkheden, geschikt voor vele ...

·  Kunstmin | Energiehuis

www.energiehuis.nl/kunstmin

·  Als in het najaar van 2014 de schouwburg aan de Sint Jorisweg weer open gaat, is Machine 3 dus de derde theaterzaal van Kunstmin. www.kunstmin.nl ...
 

Deel dit bericht met je vrienden!