Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Geen Startersbeurzen meer beschikbaar (10 februari 2015)

12 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Jongeren in de Drechtsteden die klaar zijn met hun opleiding, maar nog geen werk hebben gevonden, konden zich vanaf september 2013 aanmelden voor een Startersbeurs. Het totaal aantal beurzen dat in de Drechtsteden beschikbaar was, is inmiddels vergeven. Het is wel mogelijk om een Starter aan te nemen die woonachtig is in een gemeente buiten de Drechtsteden. Deze gemeente moet dan wel zelf Startersbeurzen beschikbaar hebben.

Begin maart vindt er een evaluatie plaats over de Startersbeurs in de Drechtraad. Op basis daarvan wordt besloten of er weer nieuwe Startersbeurzen beschikbaar komen.

De beurs is bedoeld om werkervaring op te doen bij een bedrijf zodat de deelnemers hun competenties en vaardigheden (verder) kunnen ontwikkelen om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Op initiatief van de Drechtraad kwam daarom de Starterbeurs ook in de Drechtsteden. De Sociale Dienst Drechtsteden voert de regeling namens de Drechtsteden uit.

Voor meer informatie: www.startersbeurs.nu/drechtsteden.

Zie ook:

Lees meer over:

jeugd beurs starters
Deel dit bericht met je vrienden!