Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Pictogrammen bij McDonald’s Dordrecht-Centrum en Dordrecht-Noord

12 februari 2015

DORDRECHT - Vanaf dinsdag 10 februari 2015 start de Picto-campagne van McDonald’s.

Tijdens deze campagne worden de favoriete producten van McDonald’s  op een moderne manier gecommuniceerd aan alle gasten, namelijk als pictogrammen.

Franchisenemer Pieter Honing is er van overtuigt dat iedereen de pictogrammen van de zes plaatjes van de beroemde Big Mac, McNuggets, het Happy Meal, de Hamburger, de Franse Frietjes en de McFlurry direct herkent en ook gelijk zal herkennen als McDonald’s producten.

Franchisenemer Pieter Honing zegt trots “McDonald’s is een sterk merk dat lef toont door zijn producten in een reclame campagne als Pictogrammen te tonen zonder enige tekst er bij. Voor onze gasten hebben we speciaal op de McDonald’s app een interactief spelletje ontwikkeld. Je kan de Picto puzzel spelen waarmee je een portie kleine Franse Frietjes kan winnen”.

Lees meer over:

mcdonald picto's
Deel dit bericht met je vrienden!