Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Overvallers snel gepakt na overval in Belgie

12 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Twee vermoedelijke overvallers zijn snel gepakt nadat ze in België een overval hadden gepleegd op een tankstation. Bij Dordrecht konden de verdachten worden klemgereden door de politie.

Omstreeks 10.00 uur werd in het Belgische Meer een overval gepleegd op een tankstation. Bij deze overval werd gebruik gemaakt van een bijl en mes en werd geld meegenomen. De overvallers renden vervolgens naar hun auto en reden hard weg. Omdat Meer net over de grens met Nederland ligt werd de politie in Nederland op de hoogte gebracht.

Agenten van de Landelijke Eenheid zagen 20 minuten na de overval de auto rijden op de A16 bij Dordrecht. Met meer politieauto's w.o de regionale eenheid werd de auto vervolgens klemgereden. De Nederlandse verdachten uit Rotterdam, 20 en 23 jaar, werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De mannen zullen aan Belgie worden overgedragen. Vermoedelijk hebben de mannen voor de overval in Rotterdam nog getankt zonder te betalen.

Lees meer over:

A16 tankstation
Deel dit bericht met je vrienden!