Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Werkbezoek zusterstad Hastings succesvol

11 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - He bezoek van wethouder Bert van de Burgt, Andre Boer algemeen directeur van Krohne Altometer, Marloes de Vries lid College van Bestuur ROC Da Vinci en Rein Meester directeur Leerpark /Duurzaamheidsfabriek aan de zusterstad Hastings (Engeland) van 29 januari tot en met zaterdag 31 januari was een succes.
 
Werkbezoek zusterstad Hastings succesvolTijdens dit werkbezoek zijn er samenwerkingsafspraken gemaakt met de gemeente Hastings, het East Sussex College ( MBO school) en met Kurt Lesker Company, één van de wereld marktleiders op het gebied van vacuüm technologie.
 
Aanleiding voor het bezoek was de vraag vanuit Hastings om met onze gemeente, het Leerpark, Da Vinci College en het bedrijfsleven uit Dordrecht in gesprek te gaan over de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven en arbeidsmarkt.

Meer informatie over het bezoek aan Hastings vindt u in dit PDF-bestandverslag.

Deel dit bericht met je vrienden!