Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Eerste Vrijwilligerscafé op 19 februari: Wethouder Lambrechts geeft 1e rondje

9 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 19 februari is wethouder Karin Lambrechts de bijzondere gast in het eerste Dordtse Vrijwilligerscafé in het SSKW/Vrijwilligershuis op de Spuiweg 93.

Gezellig én nuttig tegelijk
Op donderdag, na het (vrijwilligers)werk eerst even naar het Vrijwilligerscafé. Iets drinken, knabbeltje, luisteren naar een inspirerend verhaal, praatje maken met andere bestuurders van vrijwilligersorganisaties en uiterlijk half zeven naar huis of naar de koopavond. Dat is de bedoeling van het Vrijwilligerscafé.

Karin Lambrechts 1e bijzondere gast
In een kort interview zal Lita Harpe, directeur SSKW, wethouder Karin Lambrechts vragen wat vrijwilligersorganisaties wél kunnen verwachten van de gemeente, in een tijd dat bijna niets meer mogelijk lijkt, maar actieve burgers en ondernemende vrijwilligersorganisaties toch zo belangrijk zijn. De vrijwilligers kunnen zelf ook vragen stellen aan de wethouder over dit onderwerp. Na het officiële gedeelte is er gelegenheid om na te praten en ideeën op te doen.

Verdere informatie
Het café wordt gehouden in de openbare ruimte van het SSKW/Vrijwilligershuis aan de Spuiweg 93 te Dordrecht. Op 19 februari zijn de gasten welkom vanaf 16:45 uur, het interview start om 17:15 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie onder het kopje Algemeen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!