Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Kunstrijdsters in het nieuw gestoken

9 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De selectie van Kunstrijvereniging De Drechtsteden is het jaar  goed begonnen. Niet alleen door de goede prestaties op nationale en internationale wedstrijden maar  ook  doordat zij een nieuwe outfit kregen aangereikt in de vorm van warme jassen.

De rijder en rijdsters van DDD  werden verrast door Hans en Karin Beekman  met op maat gemaakte nieuwe jassen.  De jassen in de blauwe kleur van de vereniging zijn voorzien van een groot  verenigingslogo op de rug .

Karin Beekman van de Dordtse speciaalzaak in schaatsartikelen Karins’s Schaatssport aan de Reeweg Oost legde al een grote interesse voor schaatsmateriaal aan de dag vanuit de periode dat zij als vrijwilligster werkzaam was in de shop, die gevestigd was in oude Drechtstedenhal.  
In samenwerking met de  Dordtse kunstrijvereniging werd het assortiment kunstrij artikelen en schaatsen  verder uitgebreid .

Na  de sloop van de Drechtstedenhal  in 2010 is zij gestart met een online shop in schaatsen schaatsartikelen met een showroom en verkooppunt aan de Reeweg Oost.

Haar belangstelling voor  de schaatssport en met name het kunstrijden en de door de Dordtse selectie  behaalde resultaten  geeft haar veel inspiratie . Telkens  weet  Karin de wegen te vinden in binnen en vooral buitenland om bestaande topmerken, nieuwe en exclusieve materialen te importeren .  De Dordtse zaak heeft ondertussen  naamsbekendheid tot ver over de grens.

Nu de zaken goed lopen vond het echtpaar Beekman de tijd rijp om de selectie van de vereniging in het nieuw te steken  en lieten  zij jassen maken in Estland.  

De kunstrijselectie zal zich in deze mooie outfit op nationale en internationale wedstrijden  als selectie van Kunstrijvereniging De Drechtsteden  Dordrecht in de  toekomst herkenbaar presenteren.

Lees meer over:

kunstrijvereniging schaatsten
Deel dit bericht met je vrienden!