Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

VrijwilligersVacaturebank geactualiseerd

9 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De digitale VrijwilligersVacaturebank op de website www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl is helemaal up to date.

Alle organisaties, die hier een vacature hadden geplaatst, hebben een bericht gehad. Hen werd gevraagd of de vacature nog actueel was. Zoekt een organisatie nog steeds vrijwilligers, dan kan men dat aangeven en wordt de vacature gehandhaafd. Reageert de organisatie niet, of is men voorzien, dan verdwijnt de vacature van de site.

Sinds 1 september 2014 hebben het SSKW en MEE Drechtsteden, die voorheen elk hun eigen vacaturebank onderhielden, hierin samenwerking gezocht. Alle vacatures zijn samengevoegd en opgenomen in de VrijwilligersVacaturebank van het VrijwilligersHuis.

Een vrijwilligersorganisatie die iemand zoekt, kan hier een profiel aanmaken en een vacature plaatsen. Iemand die vrijwilligerswerk zoekt, kan via de website reageren. Dit komt dan direct bij de contactpersoon van de organisatie terecht.

Momenteel zijn er 265 vacatures op de site. Belangstellenden mogen er van uit gaan dat deze allemaal in de laatste 3 maanden zijn geplaatst en nog steeds actueel zijn.

Wie leuk of interessant vrijwilligerswerk zoekt, kan een kijkje nemen op www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/vacatures  Voor persoonlijk advies kan men terecht in het VrijwilligersHuis, Spuiweg 93, Dordrecht, tel. 078-2000223.

Lees meer over:

vrijwilligers Vacaturebank
Deel dit bericht met je vrienden!