Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Ruim 70 ondernemers, Havenbedrijf Rotterdam en wethouder aanwezig bij DKIB- netwerkborrel

6 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 5 februari jl. vond de veertiende editie van de DKIB netwerkborrel plaats bij Chez Heeren Jansen. De borrel was een groot succes, ruim 70 lokale en regionale ondernemers waren aanwezig, waaronder ook het Havenbedrijf Rotterdam en wethouder Jasper Mos van de gemeente Dordrecht.

Organisator by Lipman is zeer tevreden over de grote opkomst, de goede sfeer en alle lovende kritieken.

De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 28 mei 2015, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dkib.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst te vinden.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!