Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Werken op een plek met een rijke historie? Het Hof van Nederland zoekt vrijwilligers met passie

4 februari 2015

DORDRECHT - Dit voorjaar opent het nieuwe museum Het Hof van Nederland met een multimediale presentatie over de rol van Dordrecht in de vaderlandse geschiedenis. Om het verblijf van de toekomstige bezoekers zo gastvrij mogelijk te laten verlopen, zoekt Het Hof van Nederland voor diverse werkzaamheden enthousiaste vrijwilligers.

Met name voor de nieuwe museumwinkel en het museumcafé zoekt de organisatie naar gastvrije, representatieve mensen. De toekomstige vrijwilligers zijn -naast hun vaste taak- multifunctioneel inzetbaar en vervullen ook werkzaamheden als gastvrouw of gastheer. Ervaring in winkel of horeca- werkzaamheden is fijn maar niet noodzakelijk.  

Extra voordelen
Het Dordrechts Museum, waar Het Hof van Nederland onderdeel van uit maakt, biedt vrijwilligers enkele leuke voordelen. Zo krijgt u gratis toegang tot de drie musea: Het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn en het prachtig verbouwde Hof van Nederland. Daarnaast ontvangt u attenties rond de feestdagen en worden er voor u speciale rondleidingen georganiseerd. Ook krijgt u 20% korting in de museumwinkels.  

Informatiemiddag
Heeft u belangstelling? Meld u zich dan aan bij Andrea Stoop, floormanager via a.stoop@dordrecht.nl  Na uw aanmelding ontvangt van ons een uitnodiging voor een informatieve bijeenkomst met aansluitend een rondleiding door het Hof.

Deel dit bericht met je vrienden!