Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrouwendag in Dordrecht met Noor van Haaften en Jacques Brunt

4 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op zaterdag 21 maart wordt er in Dordrecht weer een interkerkelijke vrouwendag georganiseerd. De dag vindt plaats in het MCC-gebouw van De Hoop (Provinciale weg 70).
 
Op deze dag willen we met elkaar, vrouwen uit verschillende plaatsen en kerken, God aanbidden en verdieping zoeken in zijn Woord.

Het thema van de vrouwendag is ‘Er is meer’ Dit thema wordt verder uitgediept in twee lezingen en praktisch gemaakt voor ons eigen leven. Ook is er tijd voor persoonlijke stille tijd, lofprijzing en ontmoeting en cabaret. Sprekers op deze dag zijn Noor van Haaften, bekend spreekster en auteur van verschillende boeken, en Jacques Brunt, evangelist en bekend van de stichting ‘Heartcry’. Verder verleent Sonja de Graaff, christelijk cabaretier, haar medewerking aan deze dag.

Op de vrouwendag ook aandacht voor het evenement ‘Vrouwen lopen voor vrouwen’: een initiatief dat geld inzamelt voor de opvang van kwetsbare vrouwen én hun kinderen bij Stichting De Hoop. Er zal hiervoor ook worden gecollecteerd.

Het programma duurt van 9:45 tot 16:00 uur en de entree is € 20,00 (incl. lunch). Aanmelden van tevoren is verplicht en kan via de website: www.vrouwendagdordrecht.nl .

Zie ook:

Lees meer over:

interkerkelijk vrouwendag hoop
Deel dit bericht met je vrienden!